Kumpir

Ingredients

Kumpir is een grote gepofte aardappel, welke eerst wordt gepoft in de speciale ovens. Nadat de aardappel is open gesneden en wordt er boter en kaas in gedaan. Vervolgens wordt de aardappel gepureerd met een beetje zout totdat het lekker zacht en smakelijk wordt. U kunt daarna een keuze maken uit de rijke saladebar met 14 soorten sauzen en salades. De Russische salade is onze eigen recept en is in perfecte balans met de aardappel! Verder kan er mais, augurken, bonen, ui, rode kool, wortel, yoghurtsaus en olijf op gedaan worden.

Kumpir is een grote gepofte aardappel, welke eerst wordt gepoft in de speciale ovens. Nadat de aardappel is open gesneden en wordt er boter en kaas in gedaan. Vervolgens wordt de aardappel gepureerd met een beetje zout totdat het lekker zacht en smakelijk wordt. U kunt daarna een keuze maken uit de rijke saladebar met 14 soorten sauzen en salades. De Russische salade is onze eigen recept en is in perfecte balans met de aardappel!

Kumpir spicy

Ingredients

Kumpir Spicy is een pikante variant van de Kumpir. De aardappel wordt naast boter en kaas ook met een pikant sausje gepureerd.Kies daarna uit de sauzen en salades uit de saladebar. We maken de Kumpir Spicy af met kleine pikante Spaanse pepertjes. Heerlijk voor de Spicy liefhebbers dus!

Kumpir Spicy is een pikante variant van de Kumpir. De aardappel wordt naast boter en kaas ook met een pikant sausje gepureerd.Kies daarna uit de sauzen en salades uit de saladebar. We maken de Kumpir Spicy af met kleine pikante Spaanse pepertjes. Heerlijk voor de Spicy liefhebbers dus!

Falafel

Ingredients

Falafel wordt gemaakt van kikkertwen, deze worden eerst gekookt met water. Na een dag uitgerust te hebben in water worden de kikkertwen gemixt met verse specerijen en kruiden. Vervolgens worden hier balletjes van gemaakt en gefrituurd in vegetarische sla olie en geserveerd met een warme verse pita broodje. Het broodje kunt u zelf vanuit de saladebar vullen met vers gemaakte sauzen en salades.

Falafel is een gerecht uit het Midden-Oosten, Israëlisch, Egyptisch en Libanees. Ieder land heeft zijn eigen voorbereidingswijze en specerijen. Wij bereiden de Falafel op een manier welke perfect past bij onze moderne Nederlandse smaak. De specerijen uit het Midden-Oosten laten we daarbij niet vervagen.

Blijf up to date!

Volg ons:

facebook
facebook
facebook