groente

Jong, vegetarisch en bewust en ook nog eens makkelijk en snel!

Onze hoofdgerecht is de Kumpir, oftewel gepofte aardappel. De aardappel wordt opengesneden en gepureerd met boter en kaas. De gast kan daarna zijn eigen Kumpir samenstellen uit de verschillende groente en zelfgemaakte salades. Deze keuze is samengesteld uit de meest populaire en geliefde groente en saus soorten. Deze zorgen voor de beste smaakcombinatie van de Kumpir.

In de promotie video is ook te zien hoe de voorbereiding wordt gedaan.

Naast Kumpir serveren wij ook Falafel. Falafel is een gerecht uit het Midden-Oosten en wordt gemaakt van kikkerwten. De erwten worden gemixt met verse kruiden en specerijen. De balletjes die hiervan worden gemaakt, worden daarna gefrituurd in olijfolie en geserveerd met een vers pita broodje uit de oven. Het oven-warme pita broodje gevuld met de vers gebakken Falafelballetjes, kan vervolgens door de gast zelf gevuld worden uit de free-salad bar; van zoet tot zuur, vijf verse home-made sauzen en verschillende salades.

 

Vegetarisch

De gemiddelde Nederlander prefereert bewust om toch een dagje of meer in een week geen vlees te eten. Vegetarische gerechten kennen we al langer maar die waren niet altijd even populair en even lekker. KING Kumpir serveert zijn producten op een unieke en voedzame manier waardoor vegetarisch eten lekker en gezond wordt.

Gezond

We leven in een tijd waarin men bewuster wil zijn met zijn eetgedrag. KING Kumpir vervult met haar concept de vraag naar gezonde, vegetarische en smakelijke gerechten. Naast het feit dat het belangrijk is om te weten wat je eet, is het ook belangrijk om te weten wat dit voor je gezondheid betekent.

Sociaal verantwoord

KING Kumpir houdt in zijn hele supply chain, van boer tot aan de klant rekening met het bieden van producten en diensten die sociaal verantwoordelijk zijn. Onze Inkoop onderzoekt of producten die geserveerd worden, geproduceerd worden onder eerlijke en milieuvriendelijke manieren.