marketNegen jaar geleden opende King Kumpir zijn deuren voor zijn eerste klanten. Het bedrijf is in 2004 opgericht door twee vrienden. De eerste vestiging werd geopend aan het Osdorpplein in Amsterdam. De synergie was er, beide gaven veel voor het bedrijf en zorgden dat er al gauw een vaste klantenkring werd opgebouwd. De jaren daaropvolgend heeft het bedrijf een gezonde groei meegemaakt.

In 2012 maakte het bedrijf een grote stap en werd het toenmalige concept geprofessionaliseerd, geüpgraded en gefacelift met een nieuwe huisstijl en logo.

 

KING Kumpir bevindt zich in een dynamische omgeving waarbij het belangrijk is om snel te kunnen schakelen. De cultuur binnen het bedrijf, zowel in de winkel als in de backoffice is transparant, open en resultaatgericht.

 

We leven in een tijd waarin men bewuster wil zijn met zijn eetgedrag. De gemiddelde Nederlander prefereert bewust om toch een dagje of meer in een week geen vlees te eten. Vegetarische gerechten kennen we al langer maar die waren niet altijd even populair. KING Kumpir vervult met haar concept de vraag naar gezonde, vegetarisch en smakelijke gerechten. Gericht op de vegetariër maar ook op de echte carnivoor. Sinds 2004 streven wij ernaar dat de consument (on)bewust gezond eet.

 

 

Blijf up to date!

Volg ons:

facebook
facebook
facebook