KING Kumpir is een merk die in 2004 in Amsterdam is opgericht. Na een gezonde groei in de afgelopen groei is het concept populair geworden in steden als Amsterdam en Rotterdam. Alle vestigingen van KING Kumpir zijn tot heden in beheer van het merk zelf.
KING Kumpir is bezig met het bewerkstellen van een franchise concept, in 2019 zal hier een start aan gegeven worden. Wij bereiden ons voor op operationele, commerciële, juridische en strategische onderwerpen die een franchise concept met zich mee brengen.
Aanmelden en meer informatie ontvangen is alvast mogelijk, u kunt gerust contact opzoeken met onze Franchise Manager. Wij willen ons merk versterken met sociaal sterke, gedreven en ambitieuze ondernemers.

 

Over ons

KING Kumpir bevindt zich in een dynamische omgeving waarbij het belangrijk is om snel te kunnen schakelen. De cultuur binnen het bedrijf, zowel in de winkel als in de backoffice is transparant, open en resultaatgericht.

 

letstalk

Contact!

Hallo, mijn naam is Fatih Kiyak, franchise manager bij KING Kumpir. Bent u geïnteresseerd om ons concept te franchisen, aarzel da niet contact met mij op te nemen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen of gewoon over de mogelijkheden en kansen voor een partnerschap wilt hebben, neem dan contact met mij op. Dat kan via de onderstaande link.