marketNegen jaar geleden opende King Kumpir zijn deuren voor zijn eerste klanten. Het bedrijf is in 2004 opgericht door twee vrienden. De eerste vestiging werd geopend op het Osdorpplein in Amsterdam. De synergie was er, beide gaven veel voor het bedrijf en zorgden dat er al gauw een vaste klantenkring werd opgebouwd. De jaren daaropvolgend heeft het bedrijf een gezonde groei meegemaakt.

In 2012 maakte het bedrijf een grote stap en werd het toenmalige concept  geprofessionaliseerd, geüpgraded en gefacelift met een nieuwe huisstijl en logo.

 

KING Kumpir bevindt zich in een dynamische omgeving waarbij het belangrijk is om snel te kunnen schakelen. De cultuur binnen het bedrijf, zowel in de winkel als in de backoffice is transparant, open en resultaatgericht.

 

We leven in een tijd waarin men bewuster wil zijn met zijn eetgedrag. De gemiddelde Nederlander prefereert bewust om toch een dagje of meer in een week geen vlees te eten. Vegetarische gerechten kennen we al langer maar die waren niet altijd even populair. KING Kumpir vervult met haar concept de vraag naar gezonde, vegetarisch en smakelijke gerechten. Gericht op de vegetariër maar ook op de echte carnivoor. Sinds 2004 streven wij ernaar dat de consument (on)bewust gezond eet.

 

 

 franchise

Franchise
formule 

Aanmelden en meer informatie ontvangen is alvast mogelijk, u kunt gerust contact opzoeken met onze Franchise Manager. Wij willen ons merk versterken met sociaal sterke, gedreven en ambitieuze ondernemers.

 

letstalk

Contact!

Hallo, mijn naam is Fatih Kiyak, franchise manager bij KING Kumpir. Bent u geïnteresseerd om ons concept te franchisen, aarzel da niet contact met mij op te nemen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen of gewoon over de mogelijkheden en kansen voor een partnerschap wilt hebben, neem dan contact met mij op. Dat kan via de onderstaande link.